Poznata pjevačica Vesna Đogani važi za jednu zaista finu i kulturnu damu na našoj estradi, koja nikada u javnosti nije imala nikakvih problema, afera niti svađa sa svojim kolegama i kolegicama. Vesna Đogani je već dugo godina u braku i u grupi sa svojim suprugom Đoletom Đoganijem, s kojim je i dan danas opstala u braku.

Njih dvoje su se upoznali dok je Vesna pohađala njegovu plesnu školu, koju je on vodio sa svojom bivšom suprugom Slađom Delibašić. Kada je došlo do razvoda između Đoleta i Slađe, Vesna i Đole su započeli svoju ljubavnu vezu nakon koje je uslijedio i brak i dvoje djece. Vesna i Slađa ne kriju da su u dobrim odnosima oduvijek pa i dan danas, o čemu svjedoči i njihova zajednička pjesma Crna i plava.

Đole sa Slađom ima dvije kćerke, Silviju i Marinelu, s kojima Đole ima zaista divan odnos, ali pored njihovog oca, i Vesna ima zaista poseban odnos s njima. Vesna i Silvija često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a kako se može vidjeti, njih dvije uživaju u zajedničkom društvu. Silvija je odlučila da krene stopama svojih roditelja, pa je uplivala u muzičke vode.

Svi je podržavaju i pravi su joj vjetar u leđa kada se radi o njenim životnim odlukama. Nedavno je ekipa emisije Paparazzo lov usnimila Đoleta Đoganija sa drugom ženom. Naime, u tom video zapisu može se vidjeti kako Đole vozi, javnosti nepoznatu ženu, u svom autu te kada je izlazila iz auta, on ju je poljubio u usta. Silvija je rekla da je nazvala oca odmah da vidi o čemu je riječ, ali je odmah znala da je to čista glupost te da se tu ništa ozbiljno ne dešava.