U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , tačnije Marije Šerifović , koja važi za jednu od najpopularnijih pop pevačica , te definitivno jedan od najboljih vokala današnjice , kojoj će teško ko moći i u budućnosti da parira. Naime ,Marija nam je donela pobedu , kada je na eurosongu osvojila prvo mesto sa pesmom Molitva.

Moglo bi se reći da je jedna od retkih koja sa ovim pvačkim pravcem u moći da napuni i najveće svetske dvoran , a u poslednjih par godina gledamo je i kao aktuelnog člana žirija u popularnog takmičenju Zvezde Granda. Iako je mnogi spatraju pripadnicom LGBT populacije , Marija se do sada nije oglašavala o svome opredeljenju , a njen ljubavni i privatni život svakako je zanimljiv javnosti ,te privlači dosta pažnje, a da li je u vezi ili ne , ta informacija nije poznata javnosti.

Jedno vreme je povezivana i sa Džejlom Ramović , kojoj je bila mentor i sa kojom se družila , ali su njih dve u više navrata isticale da se druže i da su samo prijateljice, iako su u to mnogi sumnjali . U vreme pandemije korona virusa i ograničenog kretanja , odlučila se da pokrene svoj youtube kanal , kao i da bude aktivnija na društvenim mrežama , što je mnoge obradovalo. Tako je na njenom instagram nalog ovog Uskrsa osvanula slika sa novi kućnim ljubimcem , a radi se o ljubimcu zecu , koji je nazvala Zek.  I njena majka Verica je bila oduševljena Zekom i nije mogla sakriti suze radosnice.