U nastavku dnašnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako zanimljive teme ,a o čemu se tačno radi sazat ćete već u nastavku. Dakle , izvesni Teri iz Australije se u slobodno vreme bavi obradom drveta , pa je odlučio da svojoj devojci za prvu godišnjicu napravi jedan unikatan komad nakita. Tako joj je pre nekoliko godina pokonio također ručno izrađenu ogrlicu , pa je u nju sakrio dijamantski prsten .

Tako ej on priču započeo na sledeći način : – Jednom smo šetali ulicom na kojoj je bilo više prodavača nakita i Ani se jako svidela jedna ogrlica koju je čovek za štandom prodavao, a njemu se svidela njena: malo je falilo da joj skine i menja se, srce mi je skoro stalo – prisetio se Teri kako se više puta znojio zbog ogrlice koja je čuvala tajnu. Tako je se on više puta preznajao zbog ogrlice , pa ej jednom prilikom dok su prolazili pored rendgena pre ulaska u avion bio u strahu d aga gtada neće otkriti . No kako je vreme prolazilo , on je odlučio da nema više smisla da čeka , pa je isplanirao jednu jako romantičnu veridbu , te su se uputili u Škotsku da posete morsku špilju , a tamo ej Teri odlučio da zamoli Anu da skine ogrlicu , a što je ona uradila , pa dok je bila okrenuta leđima on je se spustio na ejdno koleno , pa je držeći u rukama orglicu sa prstenom zamolio je da se uda za nejga.

– Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata dve godine imala vredan prsten, pa je prebledela – ispričao je on za Metro. – Mogla sam ga izgubiti, idiote jedan! -bila je njena ‘romantična’ i spontana prva reakcija na činjenicu da oko vrata nosi vredni prsten, no par trenutaka i jedno “Da” kasnije zaboravila je, kaže, da je ljuta…