Veljko Ražnatović je svakako neko ko je jako poznata mlada osoba u svijetu estradnih voda, ali to prije svega može da zahvali svojim roditeljima, Ceci i Željk Ražnatoviću, tako da mu je od samog početka bilo i više nego lako u samom životu. Sva su mu vrata otvorena, i dovoljno je bilo da radi bilo šta i uspjeće u životu. 

Vrlo dobro se zna koliko je moćna njegova majka, i koje sve veze ima ne samo u Srbiji nego u cijeloj Evropi, ali je on za razliku od Anastazije koja je krenula maminim stopama, ipak odlučio da na teži nači zaradi sebi hljeb za život. Naime, kao što znate Veljko je krenuo sa jako opasnom profesijom, a to je profi boks. 

Jako dobro mu ide u karijeri, za sada ima 10 pobjeda i to sve nokautom, ali ga jako puno prozivaju zbog svega toga, govore kako mu mama štima jako slabe protivnike, tako da mu nije teško imati tako jak skor. Međutim, njega to puno ne dira, i on se i dalje pored svoje porodice itekako posvećuje boksu, a upravo za nekih 10 dana slijedi mu novi meč i to u Rusiji. 

Pripreme teku po planu, a kada je objavio fotku iz komore sa kisikom, svi su se preplašili za njegov život, ali to je u svijetu boksa i više nego normalna stvar. Ova komora služi za oproavak i to da se mišići napune sa oksigenom na jako brz način.