Super poznati pjevač iz Srbije Đorđe Balašević umro je 19 februara u 67 godini života. Korona virus je bila ovaj puta jača i odnijela je bitku koja život znači, a on je proveo posljednjih 7 dana u svojoj kući sa jakim simptomimaa korona virusa. Nije želio ići do doktora jer je mislio da je cijeli slučaj bezopasan, ali je tu ipak napravio najveću grešku.

Ali, kada je stigao na infektivnu kliniku u Beograd, već je bilo prekasno, i za njega više nije bilo nikakve šanse. Imao je obostranu upalu pluća, tako da je nakon samo 3 dana preminuo. Doktori su pokušavali na sve moguće načine da ga izvuku, ali jednostavno nisu uspjeli u svome naumu. 

Dosta se javnih ličnosti sa muzičke scene oglasilo povodom smrti Đorđe Balaševića, i svi su iskazivali riječi podrške prema njegovoj porodici, većina je postavljala i njegove stihove u znak sjećanja na velikog pjevača. Međutim, Veljko Ražnatović, ssin poznate Cece Ražnatović nije bio takvog mišljenja. On je tako pustio jedan snimak sa zagrebačkog koncerta na kojem je Đorđe Balašević publici rekao:” Ja inače pevam na svome maternjem hrvatskom jeziku, ali ću večeras pevati jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski jezik”. 

Ova njegova izjava je izazvalaa veliku halabuku u medijima, a sada se ponovo oglasio, kada je vidio koju je pompu izazvao. Ono što je najgore je to, da je rekao da svoje mišljenje neće mijenjati, i da ostaje pri svome stavu, iako je Đorđe Balašević već preminuo. Vaša mišljenja o Veljku Ražnatoviću?