Cecin sin Veljko Ražnatović oženit će sljedećeg ljeta svoju zaručnicu Bogdanu Rodić, mada sada nikome ništa nije jasno jer se govoirlo da će to biti narednig mjeseca.

Cecini nasljednici imaju status ravan kraljevima pa je vijest odjeknula poprilično jako. Mnoge djevojke htjele su postati ‘snajke’, no zapalo je to atraktivnu Bogdanu, čiji roditelji imaju farmu pilića i presretni su što će postati članovi obitelji najveće tamošnje zvijezde, a vijest da je Bogdana prodavala piliće je odjeknula regionom..

Prema nezavnaičnim informacijama, vjenčanje će se održati u lipnju, a pri prošnji su se poštivali običaji. Tako je otac djevojke već posjetio Cecu u vili na Dedinju i upoznao obitelj. Za medije je oduševljeno izjavio da su svi iznenađeni koliko je kulturna i prirodna Ceca. Bio je kod Cece prije manje od mjesec dana i tada upoznao cijelu porodicu. Prirodna je, normalna žena i svi su oduševljeni koliko je kulturna.

Tada su se prvi put upoznali i tačno je, pričali su o svadbi. Vjenčanje bi trebalo biti iduće godine, ali još uvijek nisu precizirali datum, možda bude u lipnju. Nije siguran, nemojte ga držati za riječ – kaže. Što se njega tiče, volio bi da se ispoštuju svi svadbarski običaji i to da u kći pred oltar ode iz njegove kuće, ali neće se miješati, neka bude kako odluče’, rekao je Rodić.

Oduševljen je i Veljkom, koji se posljednje vrijeme profesionalno bavi boksom. Rekao je da se radi o divnom mladiću. Prema navodima tamošnjih medija, Ceca neće štedjeti, jednom se ženi sin jedinac. Planira navodno iskeširati čak 100 tisuća eura, a navodno će se dogoditi u jednom elitnom beogradskom hotelu, u kojem su već i Veljko i njena kći Anastasija slavili punoljetnost.