Milan Ljepoja koji je pripadnik bande Pink panteri je zvjerski mučen u kući strave u Ritopeku puna 24 sata, a njegovo raskomadano tijelo je u više navrata iznošeno i to Opel Astrom.

Kako piše srbijanski Kurir, najnoviji detalji iz istrage otkrivaju da su dan pred njegov nestanak devetog decembra, oko 19 sati u kući došli Velja Nevolja kao i njegova desna ruka, osumnjičeni MArko Miljković Mare.

– Kada su namamili Ljepoju da dođe iz Niša i na parkingu kod „Laste“ se nađe sa osumnjičenim Dejanom Tešićem, Tešić ga je Passatom koji je nabavio Miljković odvezao do kuće strave u Ritopeku. Puna 24 sata, kako se sumnja, trajalo je njegovo mučenje, a odsjekli su mu uši i nos, a onda su iživljavanje nastavili odsjecanjem ruku, nogu, vađenjem očiju, da bi mu na kraju i glavu odsjekli – otkriva izvor Kurira.

Sutra dan, kad su završili ono monstruozno mučenje Ljepoje, za kojeg su navodno sumnjali da je blizak suprostavljanjem “škaljarskom klanu” i da namjerava da s njima preuzme niško podzemlje, Belivuk i Miljković su napustili vikendicu. Isti izvor kazuje da su kamere u blizini kuće strave zabilježile da su se istog dana opet vratili na mjesto zločina.

– Kamere su snimile sve njihove dolaske Opel Astrom. Odlazili su i vraćali se u razmacima od pet do deset minuta, a u rukama su nosili torbe i kese. Ovo su učinili čak 18 puta! Pretpostavlja se da su dijelove leša pakovali u kese i torbe i stavljali u Astru, koja je sada i poslata na vještačenje – otkriva sagovornik Kurira i dodaje da su Belivuk i Miljković kuću na kraju napustili u BMW 760L.