I ova sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda je sa svakom novom emisijom sve zanimljivija i zanimljivija,, te je očito da i ove godine imamo nekoliko veoma zanimljivih i talentovanih kandidata, te da tek predstoji veliki posao kako za mentore tako i za žiri da izaberu one najbolje za samu završnicu. Tako je i kandidat Nenad Kostov iz Niša pjevao je sinoć pred žirijem i publikom u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Međutim, ovaj njegov nastup je obilježilo nešto mnogo veće od performansa na sceni, za koji je inače nagrađen sa šest glasova, znači maksimalno. Nakon nastupa, Saša Popović je pozvao voditelja Voju Nedeljkovića da se uključi iz bekstejdža, te je zatim rekao kako Nenad prolazi u sljedeći krug.

Nakon toga je Saša pozvao i Nenadovu suprugu da sa vojom zajedno dođe na scenu, a u međuvremenu je kandidat otkrio kako mu je supruga u drugom stanju i da čekaju bebu, te daće baš za nekoliko minuta da saznaju kojeg je spola njihova prinova: ” Vojo, bićeš kum – dobacila je voditeljica Sanja Kužet. te je sa ovim svojim komentarom nasmijala sve, dok je Vojo u tom trenutku na scenu donosio ogromni balon.

Na pitanje da li ovaj par priželjkuje više sina ili kćerku, oboje su u glas rekli da im je svejedno jer već imaju i sina i kćerku, te da je samo bitno da je živo i zdravo. Kada je Kostov na kraju probušio veliki balon, iz njega je izletjelo mnoštvo malih, plavih balona, što je znak da na ovaj svijet uskoro stiže jedan dječak. Nenad se odmah rasplakao na bini, što su svi podržali velikim aplauzom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here