Poslovni horoskop za mjesec juli 2021. godine daje mogućnost za napredovanje mnogim znakovima, ali i nekim savjeuje da ćute, zbog toga što će tako najbolje spasiti svoju karijeru.

Ovan
Mjesečni horoskop je vrlo zanimljiv za ovaj znak. Vi razmišljate kako i kuda dalje. U vama se lome dvije opcije, da li da ostanete na postojećem poslu ili da krenete u neki privatni biznis. Obje opcije su vam otvorene i dobro su pozicionirane. Ukoliko donesete odluku da ostanete na postojećem poslu postoji mogućnost sukoba sa nadređenim ili sa kolegama u kolektivu. Nije to ništa strašno, samo zadržite fokus i ako vidite da vas uvlače u sukob ili spletkarenje vi se samo odmaknite jedan korak unazad i odbrojite do deset. Vrlo je bitno da nemate burne rekacije. Ukoliko se pak opredjelite za privatni biznis lijepa vam se vrata otvaraju. Saradnja sa strancima čak i pomoć od firme sa kojom ste nekada prije radili.

Bik
Savjetuje se da racionalno pristupate poslu. Imate više obaveza nego prije čak vam se daje da radite nešto skroz novo. Ovo novo je za vas neka vrsta izazova a možda i budući pravac kojim ćete se baviti. Bitno je da sagledate svoje kapacitete i tek onda da donesete konačnu odluku, krajem mjeseca jula će vam doći sjajni podaci koji se tiču vaše efikasnosti na poslu.

Blizanci
Bilo bi lijepo kada bi hobi mogli da podignete na malo već nivo, jer stoji vam dodatna novčana zarada upravo od njega. Na poslu se trudite, dajete svoj maksimum i stvarno radite na usavršavanju tehnike rada. Očekujete rezultate ali oni nikako da dođu. Samo imajte vjere u sebe jer krajem jula stižu svi benefiti od vašeg truda.

Ostatak čitajte OVDJE.