U nastavku današnjeg članka reč dvije o horoskopu, koji je itekako omiljen kod žena, kod kojih nema šanse a da ne pročitaju šta im to zvezde donose u narednom danu. Međutim, u poslednje vreme je itekako popularna astrologija, tako da svako danas može da piše šta poželi, i da jednostavno prodaje svoja bezvezna piskaranja. 

Mi danas govorimo o početku novog meseca, i idemo da vidimo ko će to da bude srećne ruke, koga čekaju dobri novci, kao i obilje sreće uu ljubavi. Da ne bude sve srećno i nasmejano, imaćemo i znakova koji će baš da budu itekako nesretni, i jedva će da čekaju avgust mesec i nadaju se malo više sreći. 

Ovnovi definitivno ne treba da brinu o finansijama tokom drugog meseca leta, jer će sve da mu apsolutno polazi za rukom, pa čak i igre na sreću. Donedavno su se ubijali pod posla, a sada je vreme je da uberete plodove svog truda i potrošite novac na ono što želite. Čak ćete uspeti da platite sve moguće račune, i kredit, i opet da vam ostane super dovoljno do kraja meseca, što prije nije bio slučaj. 

Strelci će imati trenutak istine, jer došlo je vreme da realno sagledate svoju finansijsku situaciju. Donedavno ste živeli preko svojih mogućnosti, sad je trenutak da podvučete crtu i uporedite prihode i rashode, jer krajnje je vreme za to. Ribe će u ovom mesecu poželeti da rizikuju kako bi stekli što više novca. Ako ste spremni na mogućnost da izgubite sve što ste uložili, ona se upustite u ovaj riskantan poduhvat, jer sledi vam pozitivno iznenađenje. U suprotnom, bolje uštedite novac za nešto korisnije.