U nastavku današnjeg članka dotičemo se naših slavnih ličnosti , te jedne teme koju najmanje volimo da prenosimo. Gubitci voljenih osoba su najteži trenutak koji čovek možže da doživi u svome životu , a tek gubitak deteta , zasigurno bol koja ne može rečima da se opiše. Naime , popularni Cristiano Ronaldo , objavio je tužnu vest , koja je šokirala javnost , a to je da mu je preminuo sin na porodu.

Ističemo da je Cristiano sa svojom partnericom Georginom Rodriguez očekivao blizance , no na svet je stigla samo devojčica. Gubitak deteta je nešto najgore što čoveku može u životu da se desi , a Ronaldu i Georgini su stizale poruke podrške sa svih strana. Oglasila je se i njegova sestra Katia, te istakla : – Neka se Bog pobrine za sve i ojača tvoj put. Naš anđeo već je u očevom krilu, a naša djevojčica, čvrsta, jaka i puna zdravlja, učit će nas da je samo ljubav bitna.

Cristiano je ovu vest podelio na društvenim mrežama , te potresao javnost :- Sa najdubljom tugom objavljujemo smret našeg dečaka. To je najveći bol koji roditelj može da oseti. Samo nam rođenje devojčice daje snagu da ovaj trenutak proživimo uz malo nade i sreće. Zahvaljujemo se lekarima lekarima i medicinskim sestrama za svu pruženu negu i podršku. Skrhani smo i tražimo privatnost u ovom trenutku – napisao je Kristijano na društvenim mrežama. Legendarni fudbaler dodao je još dve veoma bolne rečenice.- Naš dečko, ti si naš anđeo. Volećemo te zauvek – piše na kraju poruke.