Kristijan Golubović je svakako najspominjanija ličnost na estradi u poslednjih 7 dana kako je ispao izz Same Zadruge. Podsećamo, svi oni koji slučajno ne znaju, on je pre 10 dana pravedno diskvalifikovan, jer je nasrnuo na Miljanu Kulić, a prilikom tog velikog ekcesa, udari oje i jednog člana obezbeđanja, što je znači osiguran kraj za njega i za samo njegovo učešče u Zadrugi. 

On je izzašao teži zza 350.000 evra, ali i za razvid braka od Ivane, a i sto tako kuriozitet je to, da nije platio kaznu od 50.000 evra koju svako plaća ko na takav način ispadne iz ssamog takmičenja. To nam samo pokazuje koje je privilegije imao kod Željka Mitrovića. Sada je pred njim jako veliki problem, jer Ivana, njegova supruga jednostavno ne želi više da ga vidi, čak i dete ne da da mu vidi.

Pre par dana je bio u stanu, kada je shvatio da mu je nestala pozamašna suma sa računa, ali ga je Ivana isterala iz kuće. Međutim, malo pre toga se hvalio sa punim ruksakom para, koje je istresao na stol jednog kafića u centru Beograda, a ljudi okolo su svo vreme snimali njegovo bahaćenje. Još uvek se ne zna njegov status u samoj Zadrugi, a uveliko se priča da bi se mogao vratiti u sam rijaliti program. 

Tako je žena prvog čoveka televizije Pink, Milica Mitrović, podelila na svom Instagram profilu video kojim se najavljuje veliko, senzacionalno finale “Zadruge 4” koje će se odigrati u subotu, 10. jula, sa početkom u 21. Kako je navela još, moguće je i pojavljivanje samog Kristijana Golubovića.