Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je sigurno jedan od najpoznatijih političara u regiji, koji obožava da bude stalno u medijima, te nije rijetkost da u isto vrijeme bud ena više televizija u različitim emisijama. On uglavnom voli da ističe napredak Srbije pod njegovim vodstvom, te voli Srbiju da naziva ekonomskim tigrom, mada veliki broj građana Srbije živi na samom rubu siromaštva. Poznato je i da je Vučić trenutno u svome drugom braku, te da je u prvom braku bio  sa poznatom novinarkom Ksenijom Vučić sa kojom ima sina Danila i kćerku Milicu a prošle godine je Ksenija iznenada preminula od srčanog udara.

Nakon razvoda Vučić je ušao u vezu sa Tamarom, svojom sadašnjom suprugom, za koju se pričalo da je ona i bila razlog Vučićevog razvoda od Ksenije. Tamara i Aleksandar imaju sina Vukana, i Tamara mu je potpuno posvećena, kada nije na poslu, a radi u jednom ministarstvu. Ona  se veoma često zna i pojaviti u javnosti kada su u pitanju neki važni javni li protokolarni događaji i uvijek sve prisutne oduševi svojim stajlingom.

Stručnjaci za njen modni stil kažu da je  klasičan, jednostavan i poslovan ali i vrlo specifičan i poznato je da je ona ljubitelj mode te da ima saradnju sa nekim domaćim modnim stilistima i dizajnerima. Tako se prva dama Srbije na premijeri predstave ”Razvojni put Bore Šnajdera” pojavila u mini suknji i karo kaputu i kao i uvijek je pobrala komplimente za svoj izgled, a mnogi su joj poručili da izgleda kao da je sišla sa modne piste.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here