Pjevač narodne muzike Cune Gojković će ostati upamćen kao jedan od najvećih  na muzičkoj sceni, kako u Srbiji, tako i u našoj regiji, te je bio poznat po svome nevjerojatnom glasu i da je bio veliki gospodin. Njegov vrhunac karijere je bio u nekim sasvim drugačijim vremenima, kada se više cijenio glas i pjesma, i kada pjevači nisu bili skloni skandalima i nisu na tome gradili svoju karijeru i popularnost. Cunetova kćerka Katarina Gojković, inače poznata glumica je imala veliki porodični brodolom, razvela se od supruga, te se vratila iz Amerike u Srbiju sa sinom  Sergejem Šepetkovskim. Ona je u nekim razgovorima sa novinarima priznala da je svoj razvod doživjela kao malu smrt, što to u neku ruku i jeste, a to najbolje zna ona i svi oni koji su upoznati šta je sve prišla kroz taj proces.

Nakon što se ponovo afirmisala u svojoj rodnoj zemlji ona se morala suočiti i sa smrću svoga oca 2017. godine, a to je za nju bio još jedan izuzetno težak udarac, ali se trudila da nikada u javnosti ne pokaže svoju bol i tugu te se uvijek i svuda pojavljivala visoko podignute glave. Potpuno je bila predana svome poslu i svome sinu i svije znaju kao veoma požrtvovanu majku.

Ona je nedavno završila svoj rad na projektu, radi se o seriji ”Mama i tata se igraju rata”, a druga sezona te serije se uskoro treba početi prikazivati i na malim ekranima, pa se zbog toga i ona bila pojavila na crvenom tepihu sa svojim kolegom Cvetkovićem, a mnogima je palo u iči njen zaista neobičan stajling, ali njen veliki sjaj u očima, kao i pozitivna energija sa kojom je zračila.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here