U današnjem članku pisat ćemo o gorivu . Naime, od početka rata u Ukrajini došlo je do naglog rasta cena svih životnih namirnica , npr , da je Nemačka zabeležena nestašica ulja pokazuje činjenica da su neki restorani prestali da prodaju pomfrit , jer kao što znamo traži dosta ulja. Sad kada razmislimo ako Nemačka , poznata kao jako stabilna zemlja upadne u ovakav problem , šta je onda sa nama ? sa drugim mjestima ?

Također , pored ulja , na celom balkanu došlo je do estašice brašna i ostalih životnih namirnica. Rapidno je upraćen rast pored životnih namirnica i rast cene toalet papira. Međutim , u današnjem vremenu kada svaka porodica ima barem jedno auto , visoke cene goriva donose mnogo veće probleme. Gorivo je krenulo da se toči u velikim količinama , a sve u ciju da se bar nešto uštedi. Naime , mi Vam ustvari danas prenosimo priču sa jedne benzinske pumpe , te o kakvom triku se služe točioci goriva. Verovatno ste se svi nekada zapitali kako vam se tako brzo potroši gorivo , a znate za koliko ste nasuli ? Utešite se mislima da je ili loše gorivo ili je poskupilo , međutim možda je razlog upravo ovaj koji Vam donosimo u nastavku.

Naime , na društvenim mrežama se pojavio snimak koji pokazuje da je čovek iz Amerrike , koji je snimao radnika na pumpi , nakon izvlačenja cevi iz rezervoara , brojčanik se i dalje okretao. Što pokazuje da je brojčanik namešten , te bez obzira koliko se nastavili , on nastavlja da očitava. Kkavo je Vaše mišljenje o ovom i da li postoji šansa da je se Vama ovo nekada desilo?