U rijalitiju Zadruga čija se peta sezona upravo prikazuje glavna tema je veza koju je započela udata Dalila Dragojević sa Filipom Carom i to pred očima svog muža Dejana koji ne može da vjeruje šta se dešava. Pored njih u Zadruzi ima još mnogo zanimljivih učesnika a jedna od njih je i Sandra Rešić koja je kćerka poznatog pjevača narodne muzike Nina Rešića koji je preminuo jako mlad.

Ona je u dvorištu razgovarala sa Mc Aleks kojoj je otkrila da se ona ne raduje puno ni kada joj se desi nešto lijepo u životu jer po pravilu nakon toga dođu mnogo gore stvari zbog kojih plače. Ona se dotakla i aktuelne teme sa Dalilom i rekla kako joj je jako teško palo ovo što se desilo Dejanu. Zatim je rekla da je upravo shvatila da se cijeli svoj život za nešto sekira.

Kada je bila na drugoj godini fakulteta njen otac je umro i to joj je bila najveća tragedija u životu iako se on i nije baš brinuo za njih a posebno tih posljednjih dana svog života ih je izbjegavao jer je i on spao na prosjački štap. Sandra je otkrila da je pokojni pjevač uvijek kada bi ga drugi razočarali dolazio kod njih i ona i majka su se brinule o njemu.

Kada je on umro i majka joj je ostala bez posla i Sandra više nije mogla da studira pa je počela da radi kao konobarica. Onda su se morale i seliti a ona se prijavila na takmičenje i odlučila da se okuša kao pjevačica. Tada nije znala ni da pjeva ali da bi preživjele nastupala je za 10 eura a toliko je koštalo da iznajmi mikrofon pa bi na kraju još bila i u minusu. Nakon toga je našla i bend sa kojim je radila dvije godine. Ostatak pročitajte ovdje.