Tanja Savić već nekih sedam mjeseci , vodi bitku za starateljstvo nad svojim sinovima , a koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju , i od tada ih Tanja više nije vidjela.

 

Naime , Tanja se više puta oglasila u medijima i navela kako ne planira da osustane od svojih sinova , što god njezin suprug pokušavao da uradi. Ovih dana je Tanja iznijela još neke detalje iz njihovog odnosa , pa je i opisala ako je to izgledala neposredno , prije nego li su njeni sinovi odvedeni.

„Rekao je djeci da sam ja sakrila pasoše. Ja jesam sakrila pasoše jer je on to već jednom uradio , odveo je djecu. Tada sam naravno potrčala za djecom jer nisam željela da ih izgubim. On je mislio da će i ovoga puta biti tako. Rekla sam , imam 35 godina i jedan život , e pa nećeš više tako da radiš samnom. Vrlo je teško oduprijeti se.“ Rekla je Tanja.

 

Tanja je oš dodala , kako je njen suprug rekao djeci da je ona sakrila pasoše , jer ona želi da djeca umru od korone u Srbiji. Nakon toga kako je Tanja ispričala , djeca su bukvalno počela da je udaraju pesnicama i počeli da viču da im vrati pasoše i da je mrze.