U nastavku dašnjeg članka dotaći ćemo se jedne teme koja je itekako postala zastupljena u današnjem vremenu. Naime , s obzirom da danas na svakom ćošku imamo nadzorne kamere , zasigurno ni jedan trenutak ne može proći nezapaženo. A ako se dodatno pronađe znatiželjni lik , koji poželi da neki trenutak zabeleži mobitelom , pa samo čekaju priliku da plasiraju u javnost.

Dakle , to je najveći slučaj kada e reč o ugostiteljskim objektma , pa čak i u onim malim graodvima , a u kojima na svakom ćošku imate video andzor. Upravo sledeća priča nam je vezana za Aziju , a gd eje se desila jedna šokantna stvar , koju ne možete da vidite svakodnevno , a ljudi su poludeli kada su videli na kraju.

Grad koji se zove Guanzagu je epicentar dešavanja sledeće priče. gde je jedna devojka stradala ni kriva ni dužna, a dobila je batine koje će da pamti do kraja svoga života. Dakle , i sami možete da vidite na snimku ona je sedela sa svoje dve prjateljice , a gde je muškarac u trenutku ušao u retoran u crnoj jakni , pa se vratio ponovo , te ej krenula rasprava. Dakle , navodi se da se ne znaju , a neki su čak na interentu komentarisali da je u pitanju novani dug. Dakle , krenule su da udaraju jednu devojku , a devojke su krenule da je brane ,pa je čak i konobar postao deo masovne tuče.