Društvene mreže su jednostavno spas za sve moguće ljude, jer kakav god da imate problem, jednostavno rješenje možete da potražite na internetu. You tube je jednostavno pun zanimljivih predlijego za sve vrste problema, a ljude svakako najviše interesuju rješenja za neke probleme vezane za samu kuću. 

Dosta je tu savjeta, pogotovo za kućanske aparate, ali i samu higijenu svakog doma kojeg je i više nego teško održavati. Zato mi danas donosimo jedan savjet, koji je povezan sa pjenom za brijanje. Sada se sigurno pitate kako vam u kući uopšte može da pomogne pjena za brijanje? Može, itekako, a jedna domaćica iz Bosne i Hercegovine je došla do jako genijalnog korištenja pjene za brijanje. 

Danas govorimo o prozorima, koji se mal-malo uvijek zaprljaju, pogotovo kada padne kiša. Još ako prije toga na par dana operete prozore, onda vaš trud jednostavno ispari i ode niz vodu. Te fleke se jako brzo stvore na prozorima, a da ne biste morali ponovo da ih perete jednostavno razmažite po prozorima i ostavite da se osuši. Nakon toga uzmete krpu sa toplom vodom, prebrišite i imaćete kristalno čiste prozore. 

Isti trik možete iskoristiti u wc-u kada vam zamagli ogledalo nakon tuširanja. Jednostavno opet nanosite pjenu za brijanje, prebrišite sa peškirom i riješili ste cijeli problem. Vaše ogledalo, bar tu večer više nikako neće više biti zamagljeno. Da li ste znali za ovaj trik? Pišite nam sve u komentarima…