Ova godina od početka nije ništa dobro donijela. Promijenila je mnoge živote ljudi , i uništila planove. Kada je estrada u pitanju , pjevačica Tanja Savić , će ovu godinu da pamti po zlu , kada je u pitanju njen privatni život.

 

Poznato je već svima , da je od početka pandemije korona virusa , Tanja bila primorana da se na neko vrijeme odvoji od svojih sinova. Međutim to je potrajalo i više nego što je iko mogao očekivati. Naime , Tanjin suprug , pjevačici ne dozvoljava da ni na koji način komunicira sa svojim sinovima.

 

Tanja je zbog te situacije postala očajna , jer je očito da joj muž želi oduzeti sinove. Povodom toga se pjevačica ovih dana oglasila i na društvenim mrežama , te je govorila o kao je ona nazvala otmici djece , te skrenula pažnju na to kako ona nikada neće odustat od njih , kao što to mnogi mediji pišu.

 

„Molim sve ljud ekoji žive na Gold Coast-u da ovaj moj slučaj nekkao prijave socijalnoj službi jer ja nisam tamo. Pošto sam saznala da se po Gold Coast-u priča kakosam ostavila djecu. Molim vas ko god može. Jer što je više vas , moj će slučaj brže biti riješen. Mora da se kaže istina da su djeca majci oteta.“ Napislaa je Tanja.