U današnjem članku donosimo vam jednu priču , koja je se desila u Kentakiju , a koja je mnoge šokirala. Naime , reč je o tome da je jedna žena čula dečiji glasić , a koji joj je se obratio sa ” zdravo ” . Da stvar bude gora , to je soba koja je prazna , a čuo je i njen baštova, te ju je upitao i koliko ima dece , jer je čuo kikotanje , a u tom trenutku je kuća bila prazna.

Kako je žena istakla situacija je se i pogoršala , jer sve češće čuje hodanje po kući , te udaranje od zidove , a često se desi i da joj padaju predmeti sa polica bez razloga , pa je ona za jedan podkast istakla i sledeće : ” Imam demona u svojoj kući i treba mi pomoć. U početku nisam znala da je to demon, ali počelo je da biva sve gore i gore kad je moj muž otišao poslom na nekoliko mjeseci. Tada sam čula korake, lupanje, padanje stvari. Baštovan me je pitao koliko djece imam, ja sam rekla nijedno još. Ostao je u šoku jer je čuo dječji smijeh u kući.

Bilo je zastrašujuće, budila bih se u tri ujutro bez ikakvog objašnjenja. Nasumice čujem kucanje po vratima. Moj pas je prestao da jede i samo me prati po sobi i leži ispred vrata moje spavaće sobe”. Također je istakla da osim svih tih zvukova ona oseti i neverovatan smard iz kupaonice .