Svi smo svjedoci da je od prošle sedmice vrijeme užasno i da su mnoge zemlje pogođene jakim pljuskovima, kišom, grmljavinom i gradom.

Tako su tri žene i jedno dijete lakše povrijeđeni u toku jakog nevremena u nedelju popodne, u selu Severovo kod Arilja kada je u drvo, u blizini nastrešnice ispod koje su se sklonili, udario grom.

Na svu sreću, žene i dijete su prošli sa samo lakšim tjelesnim povredama.

Njih je nevrijeme zateklo u jednom od malinjaka u Severovu, počeo je jak vjetar i pljusak sa gradom, i ubrzo se pojavila i grmljavina pa su se oni sklonili ispod jedne nastrešnice blizu malinjaka. U tim momentima grom je pogodio u drvo u blizini, a od siline udara je povrijeđeno i četvero berača koji su zadobili i kontuzije.

Jedan od berača, koji se na svu sreću sklonio malo dalje od svega, vidio je šta se desilo u tom momentu, pozvao je hitnu pomoć, policiju, pa kada je stigla hitna pomoć tri povrijeđene žene i dijete su odmah prebačeni u Opštu bolnicu u Užicu. Svi su pregledani i vraćeni su na kućno liječenje, zato što su na svu sreću, prošli samo sa lakšim tjelesnim povredama.

Ovo svima treba biti upozorenje da ukoliko se dobije bilo kakvo obavještenje od RHMZ-a da se toga i treba pridržavati, posebno u zadnje vrijeme.