Svaka druga osoba se danas bori sa viškom kilograma, na razne dijete se idu, mi vam donosimo kako je to naša popularna pjevaica uspjela smršati za 12 dana.

Riječ je o pjevačici koja je jedna od zgodnijih na estradi, Milici Pavlović, ona plijeni figurom, mnogima nije jasno zar je ona morala na dijetu da ide uopšte.

Činjenica je kako je posljednjih mjeseci biča više manekenka, nego pjevačica, imala je poprilično velika ograničenja koje je nametnula borna protiv koronavirusa.

Ukoliko možemo suditi po njenom profilu na IG, ona je dostigla manekensku liniju, rekla je kako je to zahvaljujući japanskoj dijeti, preporučili su joj to prijatelji, detalje je na internetu našla, ipak prije promjeen ishrane ona se sa ljekarima konsultovala.

Mi vam savjetujemo, svaka nagla redukcija kalorija može potres izazvati u vašem organizmu.

Milica je primijenila dijetu, ispričala je za Story magazin kako je za doručak tri banane jela, pila je samo vodu ili eventualno popije čašu nemasnog mlijeka.

A kad je riječ o ručku, tu je jela zavisi od izbora, dinstanog povrće s junećim mesom, riblje čorbe ili integralne tjestenine sa paradajz sosom, za ručak je jela grilovanu ćuretinu odnosno ribu.

Dvije salate su bile u meniju, kupus salata i zelena, njih možete da jedete uz bilo koji obrok.

Ne dolaze u obzir nikakve grickalice, to nije dozvoljeno, jedino što biste mogli jesti između obroka je banana, s tim što razmak treba da bude četiri sata otprilike.

Posljednji obrok nije išla poslije 20 časova, a ova dijeta traje 12 dana ukupno. Da li ćete probati?