Za danas jedna jako zanimljiva tema koja će vas zasigurno privući i koja je apsolutno povezana sa temom o kojoj bruji cijeli Balkan u posljednjih 48 sati. Radi se naravno o najgledanijem rijeliti programu u regiji, a to je Zadruga, gdje je sve iznenadilo to što je popularna Miljana Kulić obrijala kompletnu glavu. Svi se sjećemo situacije od prije 3 godine kada je istu stvar na istom mjestu uradila Zerina Hećo. 

Ona je histerisala baš kao Miljana Kulić, a kasnije kada je izašla iz rijalitija pokazivala je veliku dozu psihičke neuravnoteženosti. Za nju se kasnije saznalo da boluje i od tumora, i to je bio glavni razlog zašto je bila toliko nervozna posljednji mjesec dana prije nego što je ispala iz daljnjeg takmičenja u popularnoj Zadrugi. 

Za Miljanu Kulić se po njenom ponašanju itekako da primjetiti da je itekako psihički nestabilno, i da se u nekim situaciojama ponaša i više nego nenormalno. Lidija Vasiljević poznati psiholog iz Beograda je dao ekskluzivni intervju za Espreso rs. gdje je govorila o ovom slučaju koji u većini situacija može da znači i jako veliki prlem za osobu koja je to uradila. Za Miljanu se znalo da je psihički nestabilna, jer je u toku trudnoće pokušala da popije sredstvo za čišćenje kupatila, te je staklom pokušala sebi da prereže vene. 

Za razliku od muškaraca žena kada to uradi je jako ozbiljna stvar, jer je kosa i frizura identitet jedne žene, te se na taj način odrče jednog dijela sebe. Sve u svemu, treba se pripaziti šta radi Miljana Kulić u Zadrugi.