Severina Vučković je prije nekoliko godina bila najpopularnija pjevačica pop muzike u regiji ali u posljednje vrijeme zbog problema koje ima u privatnom životu, čini se da je svoju karijeru zapostavila. O njoj mediji pišu uglavnom zbog skandala koji su povezani sa starateljstvom nad njenim sinom kojeg je dobila u braku sa jednim od najbogatijih ljudi u Srbiji, Milanom Popovićem a koje joj je oduzeto.

Ona tvrdi da je on svojim novcem i moći uticao na ovu odluku sutkinje a nakon razvoda od Milana oa se udala za dosta mlađeg Igora Kojića koji je sin poznatog srpskog pjevača narodne muzike Dragana Kojića Kebe. Međutim ni taj brak nije potrajao i nedavno su se i zvanično razveli i dok Severinu povezuju sa nekim drugim muškarcima ni igor čini se ne sjedi skrštenih ruku.

Prema pisanju Story.rs portala i on je krenuo dalje sa svojim životom a njegovu pažnju je privukla njegova bivša velika ljubav poznata glumica Katarina Radivojević sa kojom je navodno bio u vezi prije šest godina ali je ostavio nakon što se zaljubio u Severinu. Njih dvoje se nisu jako dugo vidjeli jer je Katarina bila u Americi a nedavno su naletjeli jedno na drugo u jednom beogradskom restoranu i kratko porazgovarali.

On tada nije mogao da skine pogled sa nje a nakon toga je počeo da joj šalje poruke a kako prenosi izvor koji je blizak Igoru ne zna da li mu je ona odogovorila. Pošto je i Katarina trenutno slobodna i nije u vezi Igoru je sa te strane otvoren put a da li je lijepa glumica još uvijek zainteresovana za njega ostaje da se vidi.