U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu priču , a koja se tiče porodičnih odnosa , koji su u današnjem vremenu jako poremećeni. Kao što ste mogli da zaključite po naslovu reč je o odnosu svekra i snaje , a koji često mogu biti jako čudni , tačnije poremećeni. Pre neko vreme smo vam preneli priču o snaji koja je se udala za svekra radi penzije , pa i dalje živi sa njim pod istim krovom , kako bi kad svekar umre dobila njegovu penziju.

Na primer imamo i oopciju kada su svekri moglo bi se reći i jako bezobrazni , pa kada je jedna Maja S. izvadila dojku da nahrani svoga sina , on je celo vreme kledao , te je na kraju , na šio mnogih upitao je da li on može dobiti malo. Ona je na to poludela , sve rekla njegovom sinu , nakon čega je izbio haos , te je svekru zabranjen ulaz u njihovu kuću.

U skladu sa temom vam donosimo jednu priču , a koja je se desila u oklini Zrenjanina , gde je bračni par živeo u prizemlju kuće , dok su njegovi roditelji stanovali na spratu , a obe porodice su delile zajednički wc. Naime , ona je jednom se uputila ka toaletu , te je tamo zatekla svog svekra kako urinira po labavou , te je ostala u tanju šoka. Poludela je na to , izgalamila se na njega , te je odma prenela svome mužu šta je videla , pa su odlučili ubrzo da izgrade svoj wc.