U anstavku za vas smo odabrali jednu malo opuštajuću temu , da se odmorite od trenutnih situacija i loših vesti. Jasno je primetno da je u poslednje vreme malo smeha i lepih stvari , jer čim otvorite oči i neki od portala imate šta da i vidite , samo loše vesti , rat u Ukrajini , crna horinika i slične stvari.

Zato su ljudi željni veselja,, koncerata, ali i svadbi kojih je sve ređe i ređe u poslednje vreme. To je posebno bitno za područje Balkana, gde se mladi sve teže i teže odlučuju za brakove, jer je ekonomska situacija takva da jednostavno nema uslova za osnovni život, a kamoli za kupovinu stana, automobila, ili nekih drugih stvari, Kada još na to dođe dete, onda je i više nego teško da se sastavi kraj sa krajem.

Međutim, mi vam danas govorimo o jednoj svadbi koja je se nedavno desila , a koja je postala za kratko vreme jako popularna na društvenim mrežama. Nije tajna da Balkanske svadbe mogu da odu i u neželjene pravce , a nekada se desi i da policija mora da reauje. Naime , u Veliko Britaniji je se desila jedna svadba koja je privukla pažnju mnogih , a mladenci su se ponašali i više nego opušteni na samoj svadbi. Ipak nam snimak pokazuje da je reč o jakom dejstvu alkohola. Ostavljamo vam link da sami zaključite.

@ericunderwoodtiktok

Bon appetite! 😋 #fyp

♬ original sound – EricUnderwoodTikTok