Rada Manojlović je poznata pjevačica, koja se javnosti bila prvo predstavila sa svojim učešćem u Zvezdama Granda, te je bila dijelom ekipe koja je najuspješnija u istoriji ovoga takmičenja. Tada je ona bila u vezi sa svojim kolegomMilanom Stankovićem, i mada je to bila velika ljubav, ipak nisu mogli da izdrže pritisak javnosti kao poznati par, te su se nakon nekog vremena i rastali, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Rada je nastavila da gradi svoju karijeru, te je ušla u vezu sa pjevačem iz Bosne i Hercegovine, Harisom Berkovićem, koji je od nje mlađi, te se dosta dugo pisalo o njihovom vjenčanju, da bi se pojavila vijest kako je i njihova veza se završila. Navodno je razlog za prekid bio upravo Milan Stanković, sa kojim se rada bila ponovo zbližila te je sa njim obilazila crkve i manastire po Srbiji i Crnoj Gori

Harisu se nikako nije sviđalo to što Rada mnogo vremena provodi sa svojim bivšim, dok su mediji pisali da je njen otac sretan jer je ona ponovo sa Milanom, jer je smatrao da je Haris samo zavlači. Rada je u zrelim godinama, te joj je zadnji čas da se ostvari kao majka, a navodno Haris baš i nije bio za ideju braka.

Prije nekoliko dana se saznalo da su se Haris i Rada pomirili i on je uslikan pred zgradom u Beogradu u kojoj pjevačica ima stan, ali niko od njih dvoje se nije oglasio na tu temu u javnosti. Rada o dalje radi punom parom, te su njeni nastupi uvijek posjećeni, a sada je na svom Instagram profilu je objavila fotku sa jednim mladim obožavaocem kojeg je čak i poljubila što je njega usrećilo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here