Od kako smo ušli u 2021 godinu, svi smo očekivali neke ljepše vijesti povodom cijele situacije sa korona virusom, a glavna vijest u svijetu domaće estrade, jeste novi emotivni detalj u životu Cece Ražnatović, koja je ušla u emotivnu vezu sa 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem. Svi su mislili da joj je dovoljan unuk Željko u životu,ali je i ona ljudsko biće, tako da joj je ipak trebao neko. 

Koliko god bili jaki i čvrsti, ipak vam treba neka lijepa riječ, društvo ili samo obični zagrljaj. Bogdan Srejović, također ima jedan brak iza sebe, a sa tom ženom ima ćerkicu od 6 godina koja se zove Iskra, a koja se već upoznala sa Cecom Ražnatović, sa kojom je bila na zimovanju na Kopaoniku.

Svi su pisali o vjerovatno najpopularnijem paru u Srbiji, a Bogdan je preko noći od ugostitelja, postao javna ličnost, kojem su brojke na Instagramu rapidno skočile. Prije par dana se pojavila informacija da je ceca obrisala sve njihove stare fotke s Instagrama, a kad se pogleda to je bila istina, samo se nije razlog zašto je to tako. Sa druge strane Bogdan je i dalje imao sve njihove slike, i sada se nameće pitanje, da li je Ceca raskinula sa Srejovićem?

Sa druge strane Bogdan nije želio da odgovara na ova pitanja, nego je objavio stori, kako šeta sa svojom malom ćerkicim, te je drži za ruku. Šta vi mislite o ovoj vezi, hoće li opstati ili ne? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…