A kad je riječ o svadbama ili vjenčanjima, ili neke slave sa ovih balkanskih prostora, svima je poznata činjenica kako se u nekim dijelovima Balkana, pogotovo U Srbiji tradicija odradio na nivou, veoma često na takvim svadbama možemo vidjeti zabavne i komične stvari, pogotovo kod gostiju.

Na društvenim mrežama se pojavio jedan snimak koji je zaista urnebesan, desilo se sve na jednom slavlju pod šatorima, naslov video je KAD SE ZAMISLIŠ A ŽENA TE VRATI U REALNOST.

Tako je jedna gospođa primijetila da je njen suprug odlutao sa svojim mislima, pa ga je jednim potezom vratila u stvarnost.

Kad je pjevačica dok je izvodila pjesmu ŽENA OD SULTANA, prišla stolu gdje je sjedio njen muž, a on nije obraćao pažnju na to, njegova supruga ga je po ruci tresnula, kao znak da bi trebao da se veseli, da ispoštuje muziku, a on je momentalno u sekundi sve to napravio i krenuo se veseliti.

Muškarac nije ni slutio da se snima sve to, da će njegova reakcija da postane pravi hit na društvenim mrežama, video koji je osvnauo nasmijao je mnoge koji su vidjeli.

A bilo je tu ispod snimka i nekoliko urnebesnih komentara:

A da biste vidjeli cijeli video kliknite

OVDJE  

Vjerujemo da je i vas nasmijao ovaj snimak, koji je postao popularan širom Balkana, jer je veliki broj medija objavio, a korisnici društvenih mreža su se od srca nasmijali zbog ovoga.

Ova žena je svog supruga vratila u realnost, a Boga pitajte gdje je on odlutao sa svojim mislima, ipak zbog reakcije njegove supruge, video je postao popularan