U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se teme koja je svakoj ženi od iznimne važnosti , ali i ponekim muškarcima. Bore su neizbežan deo našeg starenja , te ih svi mi sa godinama moramo da dobijemo , ali je ipak do nas koliko ćemo se izboriti , te iste odgoditi. Naime , za one koji ne znaju , verovatno ste se svi vi probudli barem jednom ujutro sa sitnim boricama koje bi nastale od spavanja , te zgužvane jastunice , iako bi mnogi zanemarili tu pojavu , jer se iste borie povuku ubrzo , to je ipak jedan važan segment.

Naime , dermatolozi poručuju da je najbolje da pre spavanja očistimo svoje lice detaljno sa tonikom ili nekim drugim sredstvom za čišćenja lica , te to ne bi trebal da ima važnost da li nosimo šminku ili ipak ne. Kao što ste mogli da primetite, kockice leda u nešto što se jako dugo već spominje , te apeluje da se uvrsti u jutarnju rutinu. Od iznimne je važnosti kakve jastčnice imate za sapavanje , te se navodi da je najbolji materijal za vaše lice -svileni. Naime , poznato je da poboljšava hidrantnost kože , te za razliku od drugih materijala , ovaj materijal pomaže hidratantnosti vaše kože.

Također , kreme koje nanesete pre spavanja neće upiti tokom noći , te će vam to pružiti dodatno poboljšanje kada je koža u pitanju. A ono što je najvažnije je da se vaša koža na svili neće gužvati. Pišite nam u komentar , da li vi koristite vilene jastučnice za spavanje?