Na kompletnoj balkanskoj estradi, imamo jako veliki broj pjevača koji je napravio jako solidnu karijeru u svome životu, međutim, samo mali broj njih se može pohvaliti sa estradom dugom preko 30 godina i da imaju milionske tiraže iza sebe. Jedna od takvih je svakako i Dragana Mirković, koja je prodala preko 3 miliona nosača zvuka do sada. 

Ako tome dodamo da dejstvuje na sceni preko 35 godina, onda samo mojžete zamisliti koliko je uspješnih koncerata odradila do sada u svome životu. U prilog tome ide i njena DM televizija koju je napravila i osnovala prije nekih 15 godina, i koaj jako dobro radi produkciju domaćig narodnih i zabavnih zvijezda. 

Ona je u braku sa suprugom Tonijem, sa kojim ima dvoje djece do sada, a njih dvoje zajedno žive u Beču već posljednjih 20 godina. Njen muž je kao što zante u biznisu sa luksuznim  automobilima, a vjerovali ili ne njegovi markirani auti su stigli čak i do Holivuda. Jedan od njegovih najvjernijih kupaca je popularni Žan klod Van Dam. Međutim, prije 10 dana je njihovo ime osvanulo na svim balkanskim naslovnicama, jer je jedan od njegovih automobila zaplijenjen u velikoj akciji srpske policije. 

Kriminalni klan koji je predvodio Velja nevolja, je imao jednu luksuznu limuzinu, koja je registrovana na Draganinog muža Tonija. Zna se vrlo dobro da oni rentaju ta auta, pa su se odmah ogradili, da su samo iznajmili a ne prodali to auto. Dragana se toliko uznemirila, pa joj je u jednom trenutku i pozlilo od svega ovoga. Vidjećemo šta će da donese cijela istraga u ovom slučaju.