U posljednjih par mjeseci konstantno slušamo jako tužne vijesti koje su povezane sa crnom hronikom, a koje su povezane sa šou biznisom. Jako puno ljudi nas je napustilo u posljednjih godinu dana. Jednostavno čovjeka ne začudi kada neko umre sa 80 ili 90 godina, ali kada se moramo oprostiti kao od Slavka Banjca, poznatog srpskog muzičara koji je jučer preminuo u 45 godini života, onda je to i više nego zabrinjavajuća stvar. 

To ne važi samo za Balkan, nego za cijeli svijet, a razloti preranih odlazaka nekih od svjetskih zvijezdi poput DMX-a, koji je preminuo od predoziranja, imamo i slučajeve osoba koje su preminule od korona virusa, pa sve do onih osoba koje su ubijene, doživjele saobraćajnu nesreću ili su jednostavno stradale sa nesretnim slučajem. 

Tako je poznata holivudska glumica Nina Rivera poginula u 33 godini života, i to na jako neobičan način. Naime, ona je prije par dana sa malom ćerkom, otišla na par dana odmora, prije nego što je trebala da nastavi snimati svoj novi film. Izabrala je prirodno okruženje da bi napunila baterije, a mali motel u šumi i jezero su bili idealni za takvu stvar. 

Sve se desilo na jezeru Pir, a kada je otišla sa sinom koji ima 4 godine sa čamcem da malo obiđe jezero, njih dvoje se nisu vratili punih 6 sati. Osoblje hotela je pozvalo policiju, a čamac sa dječakom su pronašli na drugoj strani jezera, a od nje ni traga ni glasa.