I današnju radnu sedmicu nažalost počinjemo sa lošim vestima , a najnovije koje posedujemo dolaze nam iz crne hronike . Naime , jako je mnogo loših vesti koje u poslednje vreme popunjavaju prostor na svim portalima , pa možemo zaključiti da nas je na neki način zahvatio val loših vesti . Jedna od vesti koja je glavna poslednjih desetak dana je svakako presuda kojom je Zoran Marjnanović optužen za ubistvo svoje supruge Jelene , a na konačni epilog ovog zločina čekalo se dugih šest godina. Podsećanja radi Zoran je optužen na 40 godina zatvora za jezivo i svirepo ubistvo svoje supruge .

Kao što smo vć istakli , a mogli ste po naslovu da zaključite o čemu se radi , ni danapnje vesti nisu nimalo lepe , te su svakako mnoge rastužile. Naime , kako nas je poslednjih godina jako mnogo ličnosti iz sveta slavnih napustilo , reklo bi se da se niz en završava, te vam danas donosimo vest iz sveta gde je preminuo jedan poznati političar , a reč je o Filipinskom predsedniku Fidelu Ramosu , koji je ovom zemljom vladao od 1992 godine do 1998 godine ,a preminuo je 2022 godine. Kako saznajemo ovo su preneli tamošnji mediji , a vest je prenela njegova nećakinja.

Naime , on je za života bio na visokobezbednosnim položajima pre nego je postao predsednik . te su ga svi podržavali kao heroja stanka Narodna moć , a koji je podignut davne 1986 godine. Sa njim je srušenna diktatura Ferdinanda Markosa starijeg, oca i imenjaka nedavno izabranog predsednnika Filipina Ferdinanda Markosa Mlađeg, prenosi Rojters. U toku dana očekujemo najnovije detlje vezane za ovu smrt.