Kada je u pitanju mlađa generacija pjevača i pjevačica u Srbiji oni uglavnom  dolaze iz pogona Grand produkcije koja putem najpoznatijeg takmičenja u regiji. Zvezde Granda. dolazi do mladih i talentovanih ljudi i pomaže im da naprave muzičku karijeru.

Jedna od njih koja je u tome i uspjela je Milica Todorović koja je u takmičenju osvojila srca svih gledatelja i njihove simpatije, prije svega zbog pozitivne energije kojom zrači ali i predivnog glasa i izgleda. Milica je danas najomiljenija pjevačica i među kolegama jer je jako duhovita i ima izuzetan smisao za humor.

Ona je gostujući u emisiji scenirane govorila i o svom ljubavnom životu pa je tako istakla da sa nekim od svojih bivših momaka  ne razgovara ali da je sa skoro svim potencijalnim bivšim  svekrvama u kontaktu i redovno se čuje sa njima. Milica nikada nije krila svoje veze pa se tako zna da je sa bratom pjevača Saše Kovačevića, Radetom bila u vezi četiri ogdine sve do 2013.

Nakon njega je pet godina bila u vezi sa Milošem Paunovićem koji je poznati koreograf ali je i ova ljubav završila krahom. Njena najpoznatija emotivna veza je ona sa glumcem Petrom Strugarom koja je prekinuta pred samu pandemiju korona virusa. Tada su mnogi očekivali da ćenjih dvoej stati na ludi kamen jer je bilo jasno da su zaljubljeni ali očito da je došlo do nekih problema o kojima nijedno nikada nije željelo da govori u javnosti. Njen sadašnji ljubavni status je samački odnosno  ne pojavljuje se sa nekim muškarcem za kojeg bi se pretpostavilo da su u ljubavi.