Ana Bekuta je neko ko je jako veliki broj godina na srpskjj i balkanskoj estradi uopšte. Njeni hitovi su itekako dobri, i dan danas imamo najmanje njenih 5 pjesama koje su može se reći postale antologijske. Ona se u posljednjih 10 godina fokusirala samo na svoju porodicu, ali i poneki nastup, jer kako kaže dovoljno je zaradila u životu da danas može živjeti laganim životom. 

Nju ova kriza, koja pogađa cijeli svijet nije nikako pogodila, tako da je može se reći za sada nikako i ne osjeti. Prihvatila je poziv Saše Popovića od prije par godina, te je uzela učešće u žiriju Zvezdi Granda. Ona je tu dodala jedan poseban tonus, te napravila malu ravnotežu i smiruje onaj “drugi” dio žirija, koji je pomalo “lud” da tako kažemo. 

Ako tome dodamo i njeno veliko iskustvo što se tiče samoga pjevanja, onda vam je sve kristalno jasno, jer svi oni takmičari koji uzmu nju za mentora su itekako dobili na samoj kvaliteti svoje izvedbe. Međutim, sada se u Zvezdama Granda pojavila i jedna djevojka koju ne viđamo pred TV kamerama, a koja je itekako zaslužena za sve takmičare da lijepo izgledaju, to jeste da su lijepo našminkani. 

Sonja Polić je njena unuka, od njenog sina Igora, a poznata baka joj je sredila posao kod Saše Kovačevića, i može se sa sigurnošću reći da je prava ljepotica. Vaša mišljenja?