U nastavku današnjeg članka donosimo Vam nesvakidašnju priču , koja je mnoge čitaoce ostavila u šoku . Znali smo da se svašta događa u svetu , ali ipak neke stvari koje ljudi dozvole sebi svaki put nas ponovo iznenade. Naime , radi se o tome da se na društvenim mrežama 2019te godine pojavila ispovest jedne žene , na čiju se ispovest i dan danas mnogi šokiraju , u pitanju je to da ju je njen svegar , nakon smrti njenog muža zaprosio. Ipak , prvo ga je odbila , a zatim pristala iz interesa , ali ipak to nije sve.

Udala je e za svog svekra , rođenog oca svog muža zbog njegove penzije , ali su se posle desile stvari koje nisu planirali. Istakla je da nakon što joj je muž napustio svet , pre nešto više od 5 godina ostala je sama sa cetiri sina , te nikoga nije imala osim njih , te je se pored svega plašila budućnosti i odrastanja dece bez njega. Kada joj je svekar ponudio da se uda za njega , ispočetka je se predomišljala , osećala odvratno , ali on je uspeo da joj objasni da je to za njeno dobro , da će joj ostati inostrana penzija , te da će na taj način rešiti svoju budućnost.

Inače njen svekar ima inostranu nemačku penziju , koja uopšte nije mala. Nakon mesec dana razmisljanja je i pristala. Kako kaže , na početku je sve bilo uredu , nisu imali nikakve odnose i ponašali su se kao i inače , ali su onda jednog dana prešli granice te ” završili zajedno ” . Njoj je to bio šok, jer ipak 5 godina nije bila sa drugim muškarcem . Također navodi da su se dogvorili da to ponavljaju kada im se ukaže potreba , jer smatra da je bolje da spava sa njim , nego sa drugim muškarcima po selu i da sramoti svoju decu i pokojnog muža . Šta Vi mislite o ovome ?