Strije su problem mnogih žena , a skoro svaka žena ih dobije u trudnoći. Naime , strije se mogu pojaviti i kod muškaraca koji naglo izgube težinu. Svi se žele riješiti strija , pa zbog toga potežu raznim hemijskim sredstvima , od kojih većina osim što šteti koži , ustvari i nema neki poseban efekat.

 

U današnjem članku vam donosimo par savjeta , kako da se riješite dosadnih strija  , na potpuno prirodan način. Postoji jedn aučinkovita domaća metoda , koja vam može pomoći u borbi protiv strija , i to u udobnosti vašeg doma , nema potrebe da posjećujete skupe kozmetičke salone , i još skuplje tretmane , koji nemaju efekta osim što vam hidratiziraju kožu , ali strije i dalje ostaju.

Za ovaj kućni tretman vam je potrebno  kafa , med i šećer. Pomiješajte ove sastojke u omjeru 1:1. Kda dobijete homogenu smjesu ,kao piling kružnim pokretima  nanesite na problematične dijelove . Piling od ovih sastojaka uklanja gornji sloj ožiljaka i polako uklanja vaše strije koje postaju vremenom sve manje vidljive.