Jutros rano su u Beogradu izvršena hapšenja supruga zloglasnog Veljka Belivuka i njegove desne ruke Marka Miljkovića koji su u zatvoru još od februara mjeseca kada je opsežnom policijskom akcijom razbijena njihova kriminalna grupa.

U mjesecima koji su iza nas su se saznali mnogi jezivi detalji o ubistvima koje su izvršili pripadnici ovog klana u vikenicama koje su se nalazile na različitim lokacijama u Srbiji a po zlu najpoznatija je ona u Ritopeku u kojoj je pronađena i velika mašina za mljevenje mesa koja je grupi služila da ukloni sve tragove svojih žrtava.

Kako prenosi Blic policija je jutros pokucala na vrata stanova u kojima žive Veljkova i Markova supruga i privedene su u policiju Bojana B. koja je supruga Veljka Belivuka i njena majka Snežana Đ. te supruga Marka Miljkovića ali i nevjenčana žena Filipa Ivanovića koje su sve pronađene na svojim adresama. Prilikom pretresa ovih lokacija policija je pronašla u kući Miljkovića i blindirani automobil koji je zaplijenjen te će biti opdvezen da bi se vještačio.

Sve tri žene su uhapšene zbog optužbe za pranje novca koje su obavljale za kriminalnu grupu Velje Nevolje. Kako prenosi Tanjug a na osnovu izjave koju su dobili iz Tužilaštva za organizovani kriminal postoji osnovana sumnja da su ove žene u dužem vremenskom periodu vršile krivično djelo pranja novca jer su od novca koji potiče od kriminalnog djelovanja ove grupe kupovale nekretnine i vrijedne pokrete stvari na svoja imena. U toku dana će biti  poznato da li će im biti određen pritvor o čemu ćemo vas svakako izvjestiti.