U nastavku današnjeg članka još jedna tužna vijest, koja je povezana sa crnom hronikom. Svjedoci smo toga, da ljudi u posljednje vrijeme rade sve i svašta i da nam jednostavno dođe zlo kada otvorimo internet portale. Ima tu svega, porodičnog nasiljaa, maloljetničke delikvencije, ubistava pljački i ostalih prekršajnih djela. 

Međutim, u globalu ono što ljude najviše boli je to kaada neki mladi život nas napusti a pred njim je bila jako dobar karijera u nekom sportu ili nekoj drugoj grani kulture. Danas tako govorimo o jednom mladom američkom fudbaleru koji je na žaalost poginuo u cvijetu mladosti. Za njega su predviđali jaako dobru i veliku karijeru, ali je sudbina odlučila da mu stane na put. 

Njegovo ime je Taj Džonson, a bio je najbolji na svome UCL Univerzitetu, a bio je pod budnim okom mnogobrojnih menadžera, koji su ga već kaparisali. Svakako da je trebao biti najveća zvijezda predstojećeg ljetnog drafta, i većina stručnjaka mu je predviđaalaa blistavu NFL karijeru. 

Juta Atletiks,. njegova srednja škola i klub u kojem je ponikao, oglasila se putem svoje oficijelne društvene mreže, te je izrazila sućut njegovoj porodici. Prema prvim informacijama on je poginuo u jednoj pucnjavi koja se desila prije par noći, a za sada policija ne raspolaže sa informacijama kako se sve uopšte desilo, i šta je on radio tako kasno navečer napolju.