U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o novostima koje nam dolaze sa naše javne scene , pa ćemo tako da se dotaknemo popularne pevačice , a koja je javnosti oduvek na neki način uspela da privuče pažnju . Naime , reč je o Snežani Babić poznatijoj kao Sneki , a koja je svojim detaljima iz privatnog života intrigirala javnost. Naime , ona je 2009te godine bila u braku sa Nemačkim biznismenom , a koji je srpskog porekla , te je reč o Radomiru Stojanoviću.

Naime , nakon bolnog razvoda , pevačica ga više nikada nije spominjala , niti javnosti predstavila novog muškarca. Međutim , ona nikada ga viđe nije spomenula , a očito i ne voli da se osvrće na događaje , te zato nismo u prilici da slušamo o njenoj velikoj romansi , a što mnoge ostavi u čudu , pa se javljaju i nagađanja da ga popularna pevačica i dalje voli.

Međutim, ona to nikada nije spomenula, a čak je ostavila i mogućnost da upolvi i u drugi brak:– Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad.. Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju – istakla je jednom prilikom govoreći o braku i planovima za budućnost. Sa druge strane, vlasnica najdužih nogu na estradi u jednom intervjuu priznala je da joj, generalno, brak kao potpis kod matičara ne znači mnogo dok se dvoje ljudi voli i poštuje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here