Jedna od deinitivno najlepših i najzgodinijih žena koja je se u poslednjih godina pojavila na javnoj sceni je i poznata Snežana Babić Sneki . Ona je neko ko je osamesetih godina bio u top 5 pevačica koje su pevale na Jugoslovenskoj javnoj sceni , a na osnovu svog izgleda imala je jako mnogo udvrača. Međutim , ona je se u konačnici udala za duplo starijeg muškarca Milana Babića , a za kojeg su mnogi tada komentarisali da može otac da joj bude.

Međutim , ovaj brak nije potraao dugo , a ona je zbog toga odlučila da se povuče sa javne , muzičke scene , te ej odlučila da se za promenu posveti sebi i svom život. Nakon mnogo vremena sinć je se pojavila na jednom eventu , a tačnije na promociji venčanica , koje je promovisala njena drugarica Milka Radulović. Čak se i Sneki u jednom trenutku pojavila kao mlada,a mladoženja je bio crnogorski pevač Nigor.

Novinari su je na osnovu toga upitali da li možda ima šanse da uđe u novi bračni odnos , na šta je ona odgovorila : ”Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad… Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju – istakla je jednom prilikom govoreći o braku i planovima za budućnost.” Također je istakla da njoj brak kao institucija ne predstavlja nešto mnogo ,te da je uzajamno poštovanje mnogo važnije od toga.  Vaša mišljenja ostavite u komentar.