U današnjem članku ćemo da vam prenesemo jednu ispovest , a koju je jedna devojka odlučila da ispriča javno . Naime, reč je o jednoj Beograđanki , kojoj je sve krenulo niz brdo kada je pravila svoju svadbu. Napominjemo da je jako važno da obratite pažnju na detalje ove priče.  Dakle , reč je o tome da se može reći da je već na početku to izgledalo kao da neće biti uredu , i to kada su se dogovarali oko lokacije gde bi se svadba mogla dogoditi.

Naime , ona je ispričala da je u restoranu je trebalo da bude 30 gostiju, što je nju vrl radovalo jer je tako privatno sa porodicom, kumovima i najbližim prijateljima, a došli su u salu za 150 ljudi. Kako saznajemo iz njene priče reč je o lokaciji u blizini Ada Ciganlije , crkve , kao i da je blizu većini gostiju koji su iz Beograda. “Počeću od toga da je dogovor bio između mene i supruga da gosti donose novac u koverti koliko god je ko u mogućnosti, koverat bi ubacili u kutiju koja bi se nalazila ispred mladenačkog stola…”, pričala je ona.

Dok su čekali matičara u međuvremenu njoj je suprug rekao da će sesta za mladanački sto njegov brat i njegova devojka ali je i kumu došla bivša devojka. Ona se našla u panici jer gde će svi da stanu, jer je stol jako mali.“Gde svi da stanu, kakve devojke, kakve bivše, donose stolice za mladenački sto, a mi sedimo ovako – moja kuma, ja, mladoženja, a u centru stola su kum i njegova bivša. Dakle kum i bivša u centru, a ja, koja sam mlada, na kraju! Za mladinim stolom u centru sedi druga devojka u beloj haljini, a inače je nekulturno da neko drugi osim mlade nosi belo!”, priča ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.