Elektra Elit je pjevačica iz Srbije koja živi i radi u Cirihu i koja je javnost više puta šokirala svojim izjavama o svojoj transrodnosti ali i o tome da se u Švicarskoj bavi prostitucijom od koje može da živi na visokoj nozi. Mnoge je iznenadila vijest da se prije dva dana ona i udala i to ovdjena Balkanu za mladoženju iz Mostara koji je od prvog trena kada je upoznao prosto izgubio glavu za njom.

Radi se o jednom dosta poznatom biznismenu u ovom gradu, nekadašnjem sportisiti Nenadu Vujanoviću a u medijima su se pojavile i ekskluzivne fotke sa vjenčanja. Kako se saznaje Elektra je prije pet dana doputovala u Sarajevo a u subotu je otišla u Mostar gdje je sve već bilo spremno za vjenčanje. Na svadbi je bilo preko 200 zvanica koji su bili svjedoci krunisanja veze poznate pjevačice.

Ovaj par se upoznao u maju mjesecu kada je Elektra boravila u Bosni i Hercegovini i ostali su u kontaktu a onda us započeli i svoju vezu. Elektru je Nenad posjetio nekoliko puta u Cirihu a Nenadovi prijatelji kažu da je on u nju zaljubljen od prvog pogleda i da mu ne smeta njena prošlost te da zna sve o tome da se bavi prostitucijom ali i šoubiznisom.

On je nju zavolio upravo ovakvu kakva jeste i ne želi da se ona mijenja. Inače Elektra ima jedan brak iza sebe sa ženskom osobom sa kojom ima i dvoje djece. Nakon što je odlučila da i sama postane žena imala je veliku podršku porodice ali i bivše supruge koja joj je danas najbolja prijateljica.