Danas vam donosimo jedan postupak , za koji smo sigurni da će vam se svideti , te da ćete poželiti da ga ponovite. Naime , poznato je da za mnoge čišćenje toaleta predstavlja poseban izazov , pogotovo kada wc školjka požuti , onda mnogi prizvodi ne mogu da otklone nečistoću.

Jedna žena je se dosetila da u wc školju stavi tabletu za pranje sudova , te je potom sačekala da se otpoi , potom se fokusirala da detaljno izriba školju, nakon čega je ostala u šoku , jer je sav neprijatan miris , kao i prljavština nestala. Preporučuje se da ako je vaš toalet previše zaprljan , da stavite tabletu i sačekate nekoliko sati pre nego započnete sa čišćenje. Čak možete da istu ostavitti da deluje preko noći. Za one koji nisu upoznati , činjenica da tableta za mašinsko pranje sudova ima višestruko dejstvo , te se ista može koristiti u čišćenju na više načina. Te se smatra da je to univerzalni proizvod koji treba da imate kod kuće , čak iako nemate perilicu suđa.

Također je delotvorna i za čišćenje perilice rublja. Postupak je isti za sve , samo ubacite tavletu u bubanj , te uključite mašinu na visoki stupanj temperature ,ali naravno nećete ubaciti odjeću. Ovakav postupak će očistiti perilicu rublja , te okloniti sve neprijatne mirise, ali i ostatak kamenca , za koji znamo da vas mnoge muči. Tableta takođe može da vam pomogne i kod čišćenja zagorelog posuđa ili prljave rerne. Rastvorite je u vruću vodu i potopite zagorele ostatke.