U nastavku današnjkeg članka donosimo vam jednu znatno laganiju temu nego na koje smo inače navikli. Naime , kaako je internet okupirao svet , on može da nam posluži za mnogo šta . Samim tim , pored brojnih vesti koje su nam na dohvat ruke , u svakom trenutku možemo da pronađemo i neki trik koji nam je od istinske važnosti , te koji stvarno ima efekta. Kako ljudi danas sve i svašta puštaju online , tako ima i dosta pametnih stvari. Dovoljno je samo da ujutru uz prvu jutarnju kafu otvorite neki od naloga i uživate u zanimljivostima.

Upravo danas vam donosimo jedan način , koji vam može pomoći u domaćinstvu , a koji je jedna žena podelila na Tik Toku. Naime , radi se o tome da ukoliko imate rernu koja je zaprljna od zagorele hrane i masti , za vas imamo jedan zanimljiv način. Za čišćenje masne rerne potreban vam je samo limun i malo vode – Pokažite mi nešto što viđate svakoga dana, ali retko koristite za svakodnevne poslove… – kaže ona u snimku i dodaje da je limun jedna od potcenjenih namirnica, iako je očigledno odličan u domaćinstvu, čak i za čišćenje.

Dakle , ova žena stavlja u vodu koja se nalazi u činiji limun koji je nasečen na kriške, a zatim takvu posudu stavlja u rernu , te je zagreva na 200 stepeni. Iako ne precizira koliko dugo treba da se greju voda i limun, neko je u komentarima napisao između 20 i 30 minuta, nakon čega nakvasi krpu u posudi sa vodom i limunom i njom obriše rernu.