Poznata pjevačica Ilda Šaulić , kćerka pokojnoog kraja muzike , Šabana Šaulića , izgubila je svoju bebu u trećem mjesecu trudnoće. Prije nekoliko sedmica je Ilda na svojim društvenim mrežama otkrila , kako je na pregledu kod ljekara saznala jednu lijepu i jednu lošu vijest , a to je da je u drugom stanju , ali i da je pozitivna na korona virus.

 

Ilda je zarazu preležala , ali se njeno stanje sa trudnoćom pogoršalo , pa je na kraju pjevačica izgubila bebu kojoj se mnogo radovala. Ilda i njen suprug , su već dugo planirali na povećanje porodice , a njihova kćerka Ema se radovala dolasku brata ili seke. Ilda je na svojim društvenim mrežama , napisala dirljiv status , koji je rastužio mnoge.

„Dragi moji , malo je reći da sam dirnuta nebrojenim porukama podrške koje sam dobila. Ne znam da li ću moći svima pojedinačno da se zahvalim , zato vam ovdje uzvraćam svu ljubav. Ono što je za mene najbitnije , je da sve što je bilo pokušam da ostavim iza sebe i da se u ovom trenutku skoncentrišem na neke ljepše dane , koji nam nadam se predstoje. Trenutno mi je mir najpotrebniji. Hvala svima na razumjevanju. Voli vas Ilda.“