Upoznali su se u crkvi, a nedugo nakon toga su se i vjenčali.

Blejk Raf i Lori Kenedi su ubrzo poslije vjenčanja 2008. godine dobili kćerku, a poslije par godina desilo se nešto što je razorilo njihov brak.

Lori nikada nije prihvatila Blejkovu porodicu, pa je odbijala da njena kćerka provodi vrijeme s njima, a od tog momenta njihov brak je počeo da se raspada, bez obzira na posjete raznim bračnim savjetnicima. Poslije samo dvije godine braka Blejk i Lori su se nažalost razveli.

Na Božić 2010. godine Lori je imala 42 godine kada je pronađena mrtva u svom autu ispred Blejkove kuće sa prostrjelnom ranom na glavi. Njeno samoubistvo je potrslo i Blejka i njegovu porodicu. Poslije sahrane, slomljenog srca, njen bivši muž je slagao njene stvari i tada je pronašao zaključnu kutiju.

Kada je otvorio zaprepastio se zbog toga što je unutra pronašao par lažnih ličnih karata a na svakoj je bila Lorina slika, osim toga, pronašao je i da oproštajna pisma.

Iako je pronašao dokumente, Blejka je mučilo previše pitanja o bivšoj ženi na koja niko nije mogao da odgovori, a kada je otišao po smrtovnicu, nadležni su njegovu bivšu ženi upisali kao Džejn Dou.

Blejk je kasnije otkrio da je pravo ime njegove bivše žene ustvari bilo Kimberli Meklin, koja je pobjegla od kuće još kada je imala 17 godina. Njeni biološki roditelji su ovo potvrdili, a pretpostavljalo se da je pobjegla zbog loših odnosa koje je imala sa očuhom. On je otkrio da je Lori najprije promijenila ime u Beki Su Tarner, ne znajući da je to ime djevojčica koja je umrla kada je imala samo dvije godine.