Za ovu nedelju jedna jako zanimljiva priča koja se desila u Srbiji i koja je i više nego začuđujuća, jer se ovakve stvari dese jako rijetko kako u svijetu tako i kod nas. Kada se bebe rode, one su uglavnom sve iste, ali ponekad imamo jako posebne bebe, koje se proslave širom svijeta, kao ona beba iz 1984 godine koja je bila teška punih 7,5 kilograma, i koja je preživjela do danas, iako joj nisu davali previše šansi za život. 

Isto tako imamo i beba, koje se rode sa kosom, koje su također jako rijetke, ali koje se ipak rađaju bez obzira na sve. Imamo i sijamske blizance, koji su i više nego rijetki, i koji također prežive nakon operacvij erazdvajanja. Bebe koje se rode sa dvije glave, ipak ne mogu preživjeti, ali one se rađaju ipak jednom u 10 godina. Mi vam tako danas donosimo priču koja se desila u Prizrenu i to u 2020 godini. 

Naime tamo je jedan bračni par dobio bebu u novembru prošle godine, a kada je beba predata majci, nije joj ništa bilo jasno. Beba je već imala 2 zuba u donjoj vilici, a još jedan u gornjoj je polako već i nicao. Ona jednostavno nije to nikada vidjela, i definitivno se uplašila. 

Doktor ju je odmah smirio, te je rekao da nema potrebe za brigom, i da je poželjno da se osmah izvade jer će imati problema prilikom samog dojenja. Majka je to i uradila, i dalje nije bilo nikakvih problema. Pop iz sela je sa druge strane rekao da je to božiji znak, i daje beba posebna na svoj način.