Miljana Kulić sada već godinama kuburi sa kilažom, uspjela je da smrša 22 kilograma.

Ova rijaliti zvijezda je stalno pričala o tome da će liniju dovesti do savršenstva, ali je tek nedavno počela da mršavi. Prblematična Miljana je na imanje u Šimanovcima ušla sa nevjerovatnih 105 kilograma, a kad je po izlasku stala na vagu, imala je 83 kile.

– Imala sam 105 kilograma, bila sam kao mečka, na šta sam se napravila, Bože me sačuvaj! Majka me je stalno opominjala da moram da smršam, ali nisam imala volje za tim. Uveče sam jela slatkiše, grickalice, bila sam zavisna od koka- kole, morala sam je stalno piti – kaže Kulićeva.

Miljana objašnjava da se najviše ugojila u toku veze sa Lazarom Čolićem Zolom.

– Stalno smo naručivali hranu i u pet ujutru smo jeli pice, pljeskavice… Natovio me je kao svinju, samo da me niko drugi ne bi želio – smatra Miljana, koja je u jednom momentu shvatila da mora da smrša.

– Kad sam saznala da mama i tata imaju najgoru bolest, jedno vrijeme nisam mogla da jedem od stresa i tada sam i uvidjela da se sebi više ne sviđam, kao i da je debljina opasna za zdravlje. Riješila sam da izbacim sve slatkiše i da prestanem da jedem masnu hranu, a nekada sam i po cijeli dan gladovala!

Ovako jede Miljana sada:
Doručak: Jaja i tost
Ručak: Riža sa piletinom ili grah
Večera: Integralna tjestenina sa sosom od povrća, ili krompir.

Trik savjet: onda kada sam gladna, popijem kafu bez šećera i zapalim cigaretu, to mi bar malo ubije apetit.